successful kids

7 Tret luhur Kolot anu Boga Kids suksés, Dumasar Science

Hayang ngangkat kids suksés? Below you will find the top 7 Tret kolotna barudak suksés geus, according to science. How many of them do you have?

1. Maranéhanana boga ekspektasi luhur (Good teu cukup alus)
Lamun kolotna diatur ekspektasi luhur barudak maranéhanana, barudak nuturkeun jas. Ieu nurutkeun data ti panalungtikan ku University of California.

Prof. Neal Halfon sareng kolega-Na surveyed 6,600 barudak nyandak data ti skor maranéhanana dina tes standardized. Pikeun kids anu teu nu awon dina skor, 57% geus kolot anu dipiharep eta hadir kuliah. Di sisi anu sanésna, 96% tina kids anu teu kolotna pangalusna kungsi anu dipiharep eta indit ka kuliah.

2. Maranéhanana milik ka status sosial ékonomi luhur (Meunangkeun koin maranéhanana)
Hiji panalungtik American ti Stanford University, Sean Reardon, ceuk nu celah prestasi antara kulawarga-panghasilan low luhur jeung geus meunang lega: "kasarna 30% ka 40% badag antara barudak lahir di 2001 ti antara maranéhanana lahir 25 taun saméméhna. "

lebar, kids ti kulawarga poorer bajoang jeung burdens finansial nu mindeng ngahalangan eta tina attaining atikan luhur.

3. Maranéhanana geus attained tingkat atikan nu tangtu
Kolot anu réngsé SMA atawa kuliah éta leuwih gampang boga budak anu teu sarua, nurutkeun ka 2009 ulikan ku Green State University.

Dr. Eric Dubow, a panalungtik ti pangajaran, manggihan yén "kolot’ tingkat atikan lamun anak ieu 8 taun heubeul nyata diprediksi kasuksésan atikan jeung Mikrobiologi keur anak 40 taun saterusna. "

4. Maranéhanana nyadiakeun kids maranéhanana kaahlian akademis awal (Naon SmartKidParenting nyaéta sadaya ngeunaan)
pamekaran awal kaahlian math bisa ngakibatkeun kids leuwih suksés, nurutkeun ka 2007 ulikan ku Universitas Northwestern.

Co-pangarang Nagreg Duncan ceuk "WS Rendra kaahlian math awal prédiksi prestasi math teu ngan bakal datang, ogé prédiksi prestasi maca hareup. "

Hal ieu méré leuwih alesan pikeun mastikeun barudak lalaki atikan maranéhanana kudu utamana di tahap awal krusial tumuwuhna.

5. Maranehna sensitip ka kabutuhan barudak maranéhanana sacara
Barudak anu narima perawatan sensitip di maranéhanana tilu taun kahiji teu leuwih hade dina tes akademik di budak leutik, kungsi hubungan healthier jeung geus attainment akademik gede, ceuk hiji 2014 ulikan ku Universitas Minnesota.

"Ieu nunjukkeun yen Investasi dina hubungan indungna-anak awal bisa ngahasilkeun mulih jangka panjang nu ngumpulkeun sakuliah individu’ kahirupan,"Ceuk ko-panulis jeung psikolog Lee Raby. janten, moms jeung dads, teu ngalalaworakeun anu TLC.

6. Maranéhanana nyieun waktu kualitas jeung kids maranéhanana
Ieu kualitas sarta teu kuantitas nu diitung lamun datang ka belanja waktu jeung kids, ceuk panalungtikan ku boling Green State University.

Émosi nu sagampil tepa salaku tiis. A mom stressed-kaluar bisa boga pangaruh goréng dina kids nya. Ieu bisa ngabalukarkeun barudak jadi stressed ogé, ceuk ko-panulis jeung sosiolog Kei Nomaguchi.

7. Maranéhanana ngajarkeun hiji mindset tumuwuhna
Dimana atribut indungna a kasuksésan anak urang bakal boga pangaruh dina mangsa nu bakal datang anak urang. Salaku conto, lamun anak teu gede dina test a, teu kolot congratulate nya keur keur pinter atawa digawé teuas? Study nunjukeun yen "tumuwuhna dipikiran" kids atawa kids anu mekar dina tantangan jeung bisa ningali kagagalan teu jadi tanda unintelligence tapi salaku kasempetan pikeun tumuwuh bisa ngahontal leuwih.

Ulikan ku Stanford University nanya 4 taun olds milih antara pagawean hiji teka gampang atawa hiji hésé. Nu "tetep dipikiran" kids milih teka gampang saprak eta bakal Sangkan maranéhna gampang dina kasampak pinter. "Tumuwuh dipikiran" kids hayang nu puzzles teuas saprak rasa maranéhanana sukses ieu dihijikeun jeung jadi smarter.

Garis handap, ngajarkeun kids teu ngandelkeun teuing dina bakat alami maranéhanana tapi cherish kasuksésan gawé teuas ogé.

sumber:
Maret 30, 2015. “Élmu nyebutkeun yen kolot kids suksés boga ieu 7 hal di umum”. businessinsider.com
Undated. “Kolot of Kids suksés Bagikeun ieu 7 Tret”. parenting.com