Category Archives: Infant (0-1yr)

rumus breastmilk

Formula = Breastmilk

Dupi anjeun kadéngé warta? Tétéla nu asuhan orok Anjeun a runtah gedé usaha sabab rumus anu sagampil mangpaat salaku breastmilk. Sahanteuna éta kacindekan anjeun alesan bisa ngagambar ti headline anyar nu ngeceskeun yen aya "no mangpaat jangka panjang breastfeeding,” and “breast doesn’t beat the bottle.” These

Continue Reading →

child obesity

Henteu masalah Lamun Anjeun ngawanohkeun pangan padet; Ieu Boga No Pangaruh On Child obesitas

Sanajan loba masalah parental geus diangkat nu ngawanohkeun pangan padet ka babies teuing awal bisa ningkatkeun risiko maranéhanana pikeun obesitas, ulikan anyar nyebutkeun timing teu masalah. The Centers for Disease Control and Prevention found in the new study that whether babies are given solid food for the first time earlier than

Continue Reading →

newborn play

7 Cara Anjeun bisa Play Jeung bayi anjeun

Sababaraha minggu munggaran sanggeus méré lahir nu pinuh parobahan jeung pangaluyuan boh keur mommy anyar jeung bayi nya. Sanajan cukup gampang jadi bray nepi di rutin sahingga bisa hirup kalawan sajajalan tina ngarobah popok, (dada)dahar, jeung putting hiji saeutik Anjeun saré, the first few weeks is a great opportunity to

Continue Reading →

Toys éléktronik

Toys Electronic Dupi Jarian Jeung Ayeuna mah Boga Buktina

Toys Electronic keur Orok anu ngahasilkeun lampu, kecap jeung lagu anu patali jeung kuantitas jeung kualitas basa dibandingkeun maen jeung buku atawa Toys tradisional turun saperti teka kai, bentuk-ngaruntuy jeung susunan blok karét, according to JAMA Pediatrics. The reality for many families of young children is that opportunities

Continue Reading →

music brain booster

Kumaha Musik Boosts Brain Child anjeun sacara

kolot New bisa jadi hoyong nunda rebana saeutik dina babies maranéhanana’ leungeun tur mimitian eta oyag. A ulikan anyar geus nembongkeun yen playtime musik ngaronjatkeun jalan 9 bulan-olds’ brains ngolah boh musik jeung ucapan, jeung bisa boga pangaruh positif dina Orok’ perkembangan kaahlian kognitif sacara umum. At the heart of the study

Continue Reading →

Page 1 of 2