Category Archives: Parenting Philosophy

sorry not sorry

Sorry, Not SorryHow Kids Apologize

The most embarrassment parents deal with is when their child, (on purpose or accidentally), hurts another child. Naturally, we are just mortified, and our children pick up on our intense dismay before they even have the chance to feel their own response. Then we become desperate for our child to say, “I’m sorry.” We rely

Continue Reading →

baby brain diaper changing

Kumaha popok ngarobah mangaruhan brains babies '

brains babies 'tumuwuh leuwih gancang salila periode hirup salila maranéhanana kudu diapers maranéhanana robah ti bakal kungsi jadi kasus deui. kira-kira 1000 synaptic connections are formed every second during this period. Astounding. And it is the emotional experiences that babies have over and over again that build the most robust neural

Continue Reading →

parenting around the world

Naon atuh Diajar Ti parenting di budaya sejen

Mun anjeun jiga kuring, Anjeun sok dibuka pikeun dédéngéan kumaha séjén jalma indungna barudak maranéhanana. Mah kawas nyokot saeutik dieu jeung saeutik aya pikeun nyieun naon atuh nelepon “anu pangalusna tina pangalusna” parenting. Below you will find the some parenting tips I got from other cultures and why

Continue Reading →

moms nagging

Nagging Moms Boga Barudak anu tumuwuh nepi ka Kudu More suksés

A ulikan anyar nunjukeun yen moms nagging anu nyorong tur nyetel standar luhur pikeun putri maranéhanana mungkas nepi ka barudak leuwih suksés ti jalma anu teu. Lamun urang balik jeung inget childhoods urang, urang bakal manggihan nu paling waktu, urang junun ngalakonan naon we dipercaya ieu leuwih merenah pikeun urang, even

Continue Reading →

successful kids

7 Tret luhur Kolot anu Boga Kids suksés, Dumasar Science

Hayang ngangkat kids suksés? Below you will find the top 7 Tret kolotna barudak suksés geus, according to science. How many of them do you have? 1. Maranéhanana boga ekspektasi luhur (Good teu cukup alus) Lamun kolotna diatur ekspektasi luhur barudak maranéhanana, barudak nuturkeun jas. This is according to data

Continue Reading →

Page 1 of 7