gaya learning

Styles Learning Child Anjeun

Sababaraha hal ngagagalkeun kolotna leuwih ti nyoba ngajarkeun anak anu moal diuk masih, moal eureun ngawangkong, atawa moal ngadangukeun nepi ka arah geus ngulang dua puluh kali. Tapi, hanjelu urang bisa mindeng jadi lega lamun urang ngan saukur dipikaharti béda dina gaya learning.

diajar Styles

gaya learning ngadominasi A anak urang, atawa modality learning, ngajelaskeun kumaha manéhna atawa manéhna narima jeung prosés informasi.

    1. Auditory prosesor diajar ku dengekeun atawa ngawangkong.
    2. pisuil prosesor diajar ku manéh atawa nyieun gambar mental.
    3. Kinesthetic atawa prosesor tactile diajar ku ngalakonan.

Diajar kumaha carana ngajarkeun ka gaya learning anak Anjeun (klik di dieu)!

gaya learning primér A anak urang téh disebut nya “modality dominan”. Gaya learning favored saterusna disebut minangka “modality sekundér”. modality saeutikna favored A anak urang téh dianggap “kalemahan”.

Sababaraha barudak bisa fungsina sarua alusna make kabeh tilu gaya learning beda. Ieu katelah “modalitas dicampur.”

Sanggeus gawé bareng loba kids leuwih taun, pangalaman mah geus nu paling barudak yuswa 3 atawa ngora sabenerna ngamimitian kaluar jeung modalitas dual. gaya learning dominan paling barudak nyaéta kinesthetic jeung gaya learning sekundér maranéhanana boh Auditory atawa Visual.

Kumaha mindeng geus geus di hiji toko jeung balita Anjeun geus diperlukeun pikeun toél sagalana. Sabab tumuwuh kolot, kumaha, their primary and secondary learning styles switch due to how we educate our children (nu beurat fokus kana auditory jeung visual).

Sabab ruang kelas tradisional cater ka peserta didik auditory jeung visual, barudak anu sarua auditory jeung visual diajar umumna dilabélan gifted. Di sisi anu sanésna, anak kinesthetic jeung auditory anu learns ngaliwatan gerakan jeung sora bisa salah dilabélan hiperaktif atawa ADHD.

Salaku sawawa urang boga karesep urang sorangan salaku ka kumaha carana urang narima atawa komunikasi informasi. Loba kali urang hayang ngajar barudak urang dina cara nu ngajadikeun rasa ka urang.

Tapi, eta counter-produktif ngabejaan anak kinesthetic diuk masih teras ngadangukeun, atawa ngabejaan an learner auditory teu hum bari nulis. Dina ngalakonan jadi, urang nyokot jauh pisan pakakas anak perlu diajar.

Pangajaran ka modality anak urang sacara ngajadikeun diajar leuwih efisien jeung nikmat. Ogé watesan konflik jeung mantuan barudak diajar pikeun maksimalkeun pungsi kaunggulan maranéhanana jeung make eta pikeun ngimbangan wewengkon kalemahan.

Diajar kumaha carana ngajarkeun ka gaya learning anak Anjeun (klik di dieu)!